phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

Joszt László

+36 30 370 1177

gyógymasszőr

joszt2002-ben végeztem okleveles gyógymasszőrként a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége és az ORFI által szervezett képzésen. Majd 2011-ben továbbképzés kereteiben sajátítottam el a nyirokdrenázs technikáját. Mivel a masszázs nem kizárólag a test regenerálásáról szól, hanem a lélek harmonizálásáról is, fontosnak tartottam, hogy olyan irányba képezzem magamat tovább, ahol az emberekkel való segítő tevékenység kerül előtérbe. Így főiskolai és egyetemi tanulmányaimat a szociális munkás szakon végeztem rehabilitációs szakirányon.
Korábban - a mobil masszázs szolgáltatás mellett- az idős ellátásban dolgoztam masszőrként és mentálhigiénés szakemberként az I. kerületben. Később a XIV. és XVI. kerületekben szépség szalonokban és fitness termek kiegészítő szolgáltatását vállaltam, mely során széles körben szereztem szakmai tapasztalatot. Megerősítést nyert a régi alapelv, miszerint „ép testben, ép lélek”.
Munkám során, a fizikai és lelki harmóniának építésekor fokozottan figyelek a megfelelő arányokra. Meggyőződésem, hogy a fizikai állapot javításában, a lelki harmónia és egyensúly elérésében való közreműködésemet a komplexitás jegyében erősíti, hogyha gyógytornászokkal tudok együtt dolgozni.

Folyamatosan bővülő szolgáltatásaim:
- Svéd frissítő és relaxációs masszázs,
- Gyógymasszázs,
- Nyirokdrenázs,
- Cellulit kezelés,
- Köpölyözés,
- Irodai munka: ártalomcsökkentő és megelőző kezelések.
Szeretettel várom vendégeimet a Spineart centrumában, az V. kerületi Hold utcában.

Bejelentkezés: +36 30 370 1177
Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.