phone icon+36 70 383 3443
facebooktwitterlinkedinskypeyelprss
SpineArt Egészségközpont | Gyógytorna Rendelő
Bookmark and Share

gyógytornász, reflexológus, Dorn instruktor

plfi_timi_s

2005 óta dolgozom gyógytornászként. Először a Szabolcs utcai kórházban dolgoztam a belgyógyászati osztályon, utána éveket töltöttem el házi betegápolásban a Magyar Vöröskeresztnél. Főállásom mellett kismamatorna és gerinctorna oktatóként dolgoztam különböző mozgásstúdiókban, illetve szülésfelkészítő tanfolyamokat vezettem.

2008-tól lehetőségem nyílt arra, hogy Angliában is bővíthessem a tudásom, és megismerjem az angol gyógytorna és egészségügyi rendszert.

Szaktudásomat folyamatosan bővítem különböző továbbképzésekkel. Hiszem, hogy az embert mint egészt kell néznünk a gyógyítás során, figyelembe véve a betegség vagy probléma lelki okait is. Pácienseimnek mindig szeretek egyéb természetgyógyászati módszerekkel is megoldást kínálni problémáikra. A hatékony gyógyítás céljából alkalmazom a természetgyógyászaton belül a reflexológiát, a Bach virágterápiát és a csakra talpmasszázst.

2011 január óta vagyok a SpineArt csapatának tagja, ahol egyéni kezelésekkel foglalkozom. Főbb érdeklődési területeim a gyógytornán belül a gerinc különböző betegségeinek kezelése, a sportsérülések, és a műtétek utáni rehabilitáció. 2012-ben végeztem el a Dorn terápia és Breuss masszázs képzést, mely új lehetőséget adott a kezembe a mozgásszervi problémák kezelésében.

Továbbképzések

Copyright © 2017 Spineart Egészségközpont. Minden Jog Fenntartva. 

Felhasználási feltételek

Minden esetben konzultáljon orvosával vagy gyógytornászával, a konkrét egészségügyi problémájával kapcsolatban.
A Spineart.hu nem nyújt orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. A honlapon közölt információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét az adott páciensnek megfelelő eljárásról.